ALL ABOUT MEAT

Σε συνεργασία με το Βασίλη Σπόρο πραγματοποιήσαμε μια διαφορετική παρουσίαση με θέμα All About Meat! Το κοινό, παραγωγοί τυποποιημένων κρεάτων και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Και το αποτέλεσμα; Μια σειρά προτάσεων που βασίζεται σε κλασικά ασιατικά υλικά όπως το panko, η σάλτσα στρειδιών, το γάλα καρύδας, το mirin, το sake και το panko αλλά και λιγότερα διαδεδομένα όπως η soy powder, το miso powder, το sake που με τις προτάσεις του chef απογειώνουν τη γεύση στο κρέας!

Πάρτε μια ιδέα από την παρουσίαση εδώ: