FOOD EXPO 2016

Η Food Expo – η έκθεση τροφίμων που πλέον αποτελεί σημείο συνάντησης για chef, F&B και επαγγελματίες της εστίασης, αυτή τη χρονιά ξεπέρασε τους 55.000 επισκέπτες. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα μας, να δουν επιλεγμένα προϊοντα μας και να δοκιμάσουν ιδέες και προτάσεις για τη χρήση τους. Στο περίπτερο Street Food παρουσιάσαμε μεγάλη ποικιλία από σάλτσες για μαρινάρισμα, μαγείρεμα και συνοδευτικές, υλικά για πανάρισμα, καρυκεύματα αλλά και πολλές νέες προτάσεις για κάθε μενού. Ο chef Βασίλης Σπόρος παρουσίασε και ετοίμασε για τους επισκέπτες τις δικές του προτάσεις Street Food που μπορούν να εμπλουτίσουν κάθε μενού συνδυάζοντας κλασικά και ασιατικά υλικά. Ramen burger, Panko Chicken Nuggets, Σουβλάκι κοτόπουλο Satay, Sweet Chili Burger, Σουβλάκι χοιρινό Kalbi, Coco Curry Noodles, Peking Duck Pizza, Hirata buns.

Στο περίπτερο Japanese Food αντίστοιχα παρουσιάσαμε ότι αφορά την Ιαπωνική κουζίνα - από το πλέον κλασικό έως το πλέον εξειδικευμένο, αλλά και ό,τι νέο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Η chef Κατερίνα Χανιώτη έφτιαξε sushi και maki rolls προσκαλώντας τους επισκέπτες σε μια ξεχωριστή γευστική δοκιμή.

1 235 635 6 78129