ERMIS AWARDS 2016

16 Μαρ. 17
Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι και χαρούμενοι για το βραβείο που κερδίσαμε στα Ermis Awards 2016 στην κατηγορία Design, για το νέο packaging των προϊόντων της branded σειράς μας!Τα Ermis Awards, είναι ο μοναδικός θεσμός …

Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι και χαρούμενοι για το βραβείο που κερδίσαμε στα Ermis Awards 2016 στην κατηγορία Design, για το νέο packaging των προϊόντων της branded σειράς μας!

Τα Ermis Awards, είναι ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Η κεντρική φιλοσοφία του redesign των συσκευασιών μας ήταν να συμπεριλάβουμε στο ίδιο layout την αρμονική απλότητα της Ανατολής με τη σύνθετη πληροφορία της Δύσης. Και τα καταφέραμε! Δημιουργήσαμε μια σειρά από προϊόντα που κρατούν διακριτικά την Ασιατική τους ταυτότητα ενώ παράλληλα προκαλούν κάθε λάτρη της μαγειρικής, από όπου και αν αυτός προέρχεται, να τα ανακαλύψει και να πειραματιστεί με αυτά.

Ευχαριστούμε όλη τη δημιουργική ομάδα που το έκανε πραγματικότητα:

CREATIVE – ART DIRECTOR

Αλέξανδρος Γαβριλάκης

COPYWRITER

Ολυμπία Αϊβάζη, Αλέξανδρος Γαβριλάκης

ILLUSTRATOR

Αλέξανδρος Γαβριλάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αρσένης Μίαρης

ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Food styling: Γεωργία Παφίλη

 

PHOTO GALLERY

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ