JAPANESE DESSERTS - ANTAM ΚΟΝΤΟΒΑΣ

05 Δεκ. 18
Ταξιδέψαμε μέχρι την Ιαπωνία για να βρούμε και να δοκιμάσουμε τα πιο κλασικά υλικά για ιαπωνικά γλυκά. Γλυκιές πάστες από κόκκινο φασόλι, άλευρα σόγιας και ρυζιού, agar agar, πούδρα τσαγιού matcha, μαύρη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμα και πολλά ακόμη είδη …

Ταξιδέψαμε μέχρι την Ιαπωνία για να βρούμε και να δοκιμάσουμε τα πιο κλασικά υλικά για ιαπωνικά γλυκά. Γλυκιές πάστες από κόκκινο φασόλι, άλευρα σόγιας και ρυζιού, agar agar, πούδρα τσαγιού matcha, μαύρη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμα και πολλά ακόμη είδη που πλέον μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στη λίστα με τα προϊόντα μας. Ζητήσαμε στη συνέχεια από τον chef Άνταμ Κοντοβά να πειραματιστεί με 10 κλασικές συνταγές τις οποίες και παρουσίασε σε επιλεγμένους επαγγελματίες chef.

Βρείτε τις συνταγές στο blog μας Learn to Wok:

https://www.learntowok.gr/tag/japanese_desserts/

Πάρτε μια γεύση από την παρουσίαση στο ακόλουθο video:

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ