ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα κορεάτικα topokki rice cakes με γεύση καρμπονάρα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Παρασκεύασμα ρυζιού (ρύζι, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας Ε330, αλκοόλη δημητριακών.), Καρύκευμα σε σκόνη [πλήρες γάλα σε σκόνη, κρέμα (σιρόπι καλαμποκιού, υδρογονωμένο φοινικέλαιο, ρυθμιστές οξύτητας Ε340, E340ii, καζεΐνη, σταθεροποιητής Ε481, ρυθμιστές οξύτητας E341, E341iii), κρέμα γάλακτος σε σκόνη (λακτόζη, κρέμα γάλακτος, καζεϊνικό νάτριο, λεκιθίνη, καραγενάνη), μαλτοδεξτρίνη, ορός γάλακτος σε σκόνη, αλάτι, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, σκόρδο σε σκόνη, τυρί cheddar σε σκόνη (τυρί σε σκόνη, ρυθμιστές οξύτητας φωσφορικό νάτριο, διφωσφορικό νάτριο), κρεμμύδι σε σκόνη, εκχύλισμα μαγιάς, λευκό πιπέρι σε σκόνη, μαϊντανός, μαύρο πιπέρι σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής Ε471, γλυκόζη, ενισχυτικό γεύσης Ε635.