ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μία εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητη σάλτσα σόγιας χωρίς γλουτένη, φτιαγμένη από τον master brewer κ. Deguchi στο ιστορικό ζυθοποιείο Marumata (από το 1829). Με σχεδόν 200 χρόνια παράδοσης, αυτή η σάλτσα σόγιας παράγεται σε μικρές παρτίδες και ωριμάζει φυσικά για πάνω από 12 μήνες σε παραδοσιακά βαρέλια από κέδρο ηλικίας 100 ετών. Το αποτέλεσμα είναι μια πηχτή, πλούσια και μοναδικά σύνθετη γεύση που απογειώνει κάθε πιάτο — αυθεντική, παραδοσιακή, ιαπωνική.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κύαμοι σόγιας* 46,28%, νερό, θαλασσινό αλάτι,
καλλιέργει κότζι (Aspergillus oryzae). *βιολογικής καλλιέργειας εκτός
ΕΕ.